Welkom bij Hervormd Waardenburg en Neerijnen!

Waardenburg en Neerijnen

Welkom op de website van de hervormde gemeente Waardenburg - Neerijnen. Onze gemeente ligt in de gemeente Neerijnen in de mooie Betuwe ten noorden van de rivier de Waal. De kerkgebouwen van onze gemeente, de hervormde kerk in Neerijnen en de hervormde kerk in Waardenburg, staan dan ook in het rivierenlandschap, omringd door boomgaarden.

's Zondags zijn er in onze gemeente twee kerkdiensten, om 10.00 uur de ochtenddienst en om 18.30 uur de avonddienst. Een overzicht van de kerkdiensten vindt u onder "Agenda".

Adressen, telefoonnummers en andere contactgegevens treft u onder "Contact'.
Voor informatie of opmerkingen over de website of voor het doorgeven van nieuws en berichten kunt u bericht sturen naar het emailadres:info@hervormdwaardenburgneerijnen.nl

Beleid

Het beleidsplan en het jeugdwerkbeleidsplan van de hervormde gemeente Waardenburg - Neerijnen kunt u hier
downloaden: Beleidsplan hervormde gemeente Waardenburg - Neerijnen

Clubs, verenigingen,....

Onze gemeente kent veel ruimte voor ontmoeting, bij de clubs, verenigingen en kringen of eenmaal per zes weken bij het kopje koffie of glaasje fris na de kerkdienst.Veel activiteiten vinden plaats in ons kerkelijk centrum "De Oude School". "De Oude School" is gelegen naast het kerkgebouw in Waardenburg.

Routebeschrijving

Een routebeschrijving naar de kerkgebouwen, en het kerkelijk centrum treft u hier.

Welkom

Tenslotte, nogmaals welkom. Welkom in de kerkdiensten. Welkom bij de clubs, verenigingen of kringen. En...welkom op deze website!

(klik hier voor de startpagina)